Хипотека Истражување Кампања | води генерација | живо Трансфер кампања

Води Архива е во потрага по компании низ САД, Канада, Велика Британија и Австралија кои се заинтересирани за аутсорсинг нивната хипотека анкета кампања за оф-шор call центри да се спроведе истражување и да произведуваат води. Нашиот процес води генерација вклучуваат во живо трансфери за хипотека кампања. Нашата мрежа на оф-шор call центри се опремени со најновите технологии и ние веруваме во обезбедување на најдобри работна сила со доделување центар агенти повик дека не само што ќе се зголеми продажбата, но, исто така, најдобри услуги на клиентите за ефикасно управување со Вашата компанија репутација.

Во минатото сме имале искуство за успешно водење кампањи истражување анкета (олово генерација, во живо пренесување повик) за различни компании во Велика Британија, Австралија, Канада и САД.

Бизниси заинтересирани за аутсорсинг нивните кампањи анкета може да обезбеди сопствени скрипта. Ние не само што ќе му ја додели посветен агенти, но, исто така, ги обучуваат нашите центар агенти повик и го следи нивното извршување. Нашите високо обучени телефонски центар агенти ќе генерира хипотека води во согласност со барањата на вашиот бизнис во оптимална cost.We веруваат во наместо квалитет на води количина на води.

Истражувањето хипотека води е ново и свежо кампања. Тоа се врши од страна на нашите посветен офшор центар за повици. Компании заинтересирани за хипотеки треба да ни се обратите за повеќе детали во врска со нашите води генерација процес.