Хипотека кампања е Влезни и излезни телефонски центар проект каде купувачот повици на Влезни број на друштвото во врска со хипотека совети. Во процесот излезни телефонски центар телефонски центар агенти прави надвор врзани повици за различни клиенти и да воведат услуги во врска со хипотека.

Многу хипотека провајдери имаат аутсорсинг нивните Влезни и излезни телефонски центар на разни офшор даватели на телефонски центар со цел да се намалат трошоците и да се зголеми профитот.

Води Архива обезбедуваат различни Влезни решенија за хипотека кампања и, исто така, обезбедуваат различни излезни центар решение за хипотеки, како што се води генерација кампањи се јавам. Ние сме посветени call центри се опремени со модерна технологија и најважно телефонски центар агенти кои се сметаат за експерти во своите области. Ние, исто така, му ја додели контрола на квалитетот менаџер на нашите кампањи со цел да се подобри квалитетот на нашите води. Ние веруваме во обезбедување на најдобри услуги на центар за повици на оптимална цена со максимална продуктивност. Нашиот call центри претходно работеле на различни кампањи за бизниси во САД, Канада и Велика Британија. Ако се бара да се Изнесете вашите услуги на клиентите, се чувствуваат слободни да не контактирате на info@leadsarchive.com .

Нашите претставници на клиентите услуги се обучени да работат на било која Влезни проект телефонски центар.