Во САД, Канада, Велика Британија и Австралија, многу бизниси бараат помош претекување повик за управување со дојдовни и појдовни повици. Процесот вклучува автоматско пренасочување на дојдовните повици на повик центри офшор која ќе управува со вашите претекување повици. Претставници на услуги на клиентите се професионално обучени за да присуствуваат на такви разговори. Каде што е потребно на клиентите сервис претставници ќе постави јавиме време. Сите дојдовни и појдовни повици се следат за квалитетот намена.

Води Архива обезбедува различни услуги претекување повик за помош во зависност од природата на бизнисот и барањата на клиентот. Нашите претекување повик помош центар е базиран на целта за употреба на оптимална ресурси и да се генерира максимална моќност. Затоа нашите услуги се многу економски и нашиот квалитет е многу висока во споредба со други даватели на услуги. Ние обезбедуваме помош претекување повик за САД, Канада, Австралија и Велика Британија

Ако сте заинтересирани да дознаете повеќе за нашите решенија помош повик во текот на проток се чувствуваат слободни да не контактирате на info@leadsarchive.com.