Energy Survey Campaign

Компаниите бараат да се спроведе истражување енергија кампања за бизнис корисниците и бизнис до бизнис за енергија префрлување. Води Архива искусни call центри се достапни за двете Влезни и излезни кампањата за американските енергија. Сите генерирани води ќе бидат префрлени истиот ден или со жешки копчиња трансфер или топла клучеви (преку e-mail).

Нашите агенти ќе се повикуваат во сите држави низ САД за време на работното време, и да разговараат со сопственикот, творец одлука на домаќинството или бизниси за гас и електрична енергија на. Сите води се генерирани од нашата кампања енергија истражувањето ќе бидат префрлени или како топла клуч трансфер или топли води.

[List_arrow2]

  • Кои гас и електрична компанија тие се со.
  • Просечна законот што се плаќа за гас и електрична енергија.
  • Дали се тие во договор со нивните сегашни снабдувач.
  • Ако нема договор, тие ќе бидат подготвени да се префрлите на друг снабдувач ако тие се нудат заштеди за нивните гас и електрична комуналните услуги.
  • Ако одговорот е да, агентот ќе закаже време за високи консултант за да се направи продолжение на повик истиот ден или следниот ден.

[/ List_arrow2]

Компании заинтересирани за аутсорсинг нивниот повик центар кампањи не контактирате за повеќе информации и детали во врска со нашите оф-шор центри за примање повици.