Ние сите знаеме значењето на е-мејл маркетинг. Важно е да се имаат база на податоци на е-мејл адресите на корисниците во насочени географска локација.

Води Архива имаат своја база на податоци од десет милиони Велика Британија е-мејл адреси.

Ние обезбедуваме е-мејл маркетинг за вашиот производ или услуги. Ако имате вашата база на податоци и сакате да го користите или е-мејл маркетинг услуги, ние може да обезбеди поевтини и подобри решенија за е-мејл маркетинг.

Ако сте во потрага за е-мејл маркетинг услуги, се чувствуваат слободни да не контактирате .