Води Архива обезбеди излезни телефонски центар услуги за САД. Нашите офшор центар за повици е на располагање за продажба на кампањата на САД Директен телевизија. На тимот на повик ќе обезбеди излезни продажбата на услуги и да доведе генерација во текот на нормалниот бизнис часа.

Сите ТВ Директен Продај води се пренесуваат во живо.

Нашите центри имаат свои податоци повик за САД. Нашите продажба на клиентите агенти се високо обучени и мотивирани да работат на било која продажна кампања. Нашите цени се многу економски споредба со други офшор даватели на центар за повици. Од друга страна нашиот квалитет на услуги е исклучително добра.

Имаме слотови на располагање за Влезни и излезни телефонски центар услуги.

Заинтересираните компании да нарачува услуги нивната кампања Директен ТВ Продажбата треба да не контактирате на info @ leadsarchive за повеќе детали.