LeadsArchive
Неколку зборови за нас
Води Архива обезбедува различни решенија како што се бизнис обработка Екстернализација (аутсорсинг), олово генерација, Влезни, излезни телефонски центар услуги, веб дизајн и развој, пребарувач за оптимизација и социјална медиуми Маркетинг. Ние обезбеди високо ниво на квалитет на услуга и решенија во многу конкурентна цена.
отворенво близина

Контакт со нас

Поддршка инфо

Е-пошта: info@leadsarchive.com
Skype: leadsarchive

Ние негуваме сите интеракција.

LeadsArchive е водечки провајдер на услуги поврзани со проектирање, имплементација, усвојувањето и поддршка на on-demand софтвер и ИТ решенија за мали претпријатија до корпоративните организации. Мајорот Услуги обезбедени од страна LeadsArchive вклучува веб развој, Надвор од мрежа апликации развој, интернет Пријава за развој СМС Рутирање, пребарувач за оптимизација, Влезни грижа за корисници, техничка поддршка, онлајн разговор поддршка, Admin on demand, миграција на податоци, управување со податоци, внес на податоци, мобилна апликација развој, телемаркетинг, е-мејл маркетинг, регрутирање Процес Outsourcing-от, правни Процес Outsourcing-от, излезни проекти, обука, сопствена апликација, врските со клиентите, социјална обука, процесот на знаење Outsourcing-от.

Оставете одговор