Води Архива е во моментов работи води генерација за канадски Насловна Подобрување води. Ние може да обезбеди пренос во живо кампањи за сите води се генерирани од нашите агенти. Во оваа кампања нашите центар агенти префрлани Кол постави телефонска состаноци со клиенти кои се во потрага за никаква обврска цитати за реновирање на домовите. Сите води се свежи и се во согласност со строга контрола на квалитетот. Нашите води вклучуваат врата, прозорци замена, обвивка, кров, кујна ремоделирање, подрум ремоделирање, бања соба преуредување и инсталација на соларни панели.

Ако вашата компанија е во потрага по свежа Канадскиот Насловна Подобрување води, води Архива треба да биде вашиот премиер избор. Доволно сме убедени дека нашите води ќе се зголеми продажбата и вашиот бизнис ќе се зголеми. Имаме искусни телефонски центар агенти кои во моментов се доделуваат на процесот доведе генерација дома подобрување. Сите води се генерирани од страна на нашите офшор центар за повици и води можат да се пренесат преку е-маил или вистинско време со топли клучните трансфер. Снимките се исто така достапни.

Ние имаме свои податоци бирање, но ако сакате нашите агенти за да го повикате вашите целни повикувајќи податоци, може да се додели посветен агенти за да почне да работи на вашата кампања.

Заинтересирани во телефонски центар води генерација процес, за повеќе информации за води дома подобрување, Контакт со нас денес.