Бизнис со бизнис води е излезни телефонски центар олово генерација процес. Бизнис со бизнис води се генерирани од излезни повици кои се направени во име на клиентот бизнис на различни бизниси. Во овој процес телефонски центар агенти контактирајте сопственици на бизниси или носителите на одлуки да се воведе производи и услуги. Најавите зависи од природата на бизнис на пример услуги или производи. Понекогаш груб повикувајќи податоци (листа бирање) е обезбедена од страна на агенти на клиентот и на клиентите за продажба dial листата и да се воспостави состаноци со сопственици на бизнис.

Бизнис со бизнис води (B2B води) се широко користени од страна на различни бизниси во САД, Канада, Велика Британија и Австралија. Business-to-бизнис води се користат за да се зголеми приходите од продажбата и да ги намалат трошоците. Овие Бизнис до бизнис води се продаваат врз основа на конверзија, исто така, се нарекува плаќаат на перформанси.

Води Архива обезбедува различни бизнис со бизнис услуги води генерација. Нашите ефикасни и искусни агенти може да го зголеми вашиот бизнис и ќе ги намали трошоците за продажба. Треба да се напомене дека нашите цени се многу економски, но од друга страна, квалитетот на нашите олово генерација е многу висок.

Слободно можете да не контактирате на info@leadsarchive.com за повеќе детали.