Води Архива е водечка бизнис обработка аутсорсинг на услуги. Сите наши call центри се наоѓаат во странство. Води Архива обезбедува Влезна решение за големи бизниси и компании во Соединетите Американски Држави, Канада, Велика Британија и Австралија да нарачува услуги нивните Влезни центар за повици нас услуги.

Води Архива исто така, обезбедува различни кампањи олово генерација. Следниве се центри за примање повици услуги, кои ние активно да се обезбеди.

Влезна Call Центар Услуги

 • Влезни центар обезбедува услуги на клиентите е отворена 24/7, 365 дена во годината.
 • Ние нудиме широк спектар на повик одговарање на решение на надлежниот стапка.
 • Имаме доволно ресурси за повик одговарање да се исполнат различни бизнис потреби.
 • Нашите ракувачи повик може да се справи со вашите дојдовни повици претекување.
 • Пренасочување на повик и порака преземање.
 • Нашите цени за Влезна Call центри се многу економски, но од квалитет е многу висок. Влезни центар за повици е на располагање за краткорочни и долгорочни проекти.

Излезни телефонски центар услуги

Нашите излезни телефонски центар услуги вклучуваат.

 • Теле-продажба.
 • Теле-маркетинг.
 • Назначувањето амбиент.
 • Излезни телефонски центар е достапен за долгорочните и краткорочните излезни кампањи.

Водечка генерација

Води Архива обезбедува различни Водечка генерација Услуги. Нашите Водечка генерација Услуги вклучуваат;

 • Business-to-бизнис води
 • Бизнис-потрошувач води

Ние го правиме спектар на олово генерација кампањи за лични повреди, плаќање заштита, осигурување, осигурување, хипотека, одмор итн

Телефонска централа на олово генерација е на располагање за краток и долг рок кампањи олово генерација.

Кол-центар требаш | Call Center задолжителни

Ако сте во потрага да нарачува услуги вашиот повик центар услуги поврзани со офшор центар за повици. Call Center е достапен за Влезни, излезни, олово генерација кампањи. Сите телефонски центар агенти се високо квалификувани и искусни да работи на секој повик центар поврзани проекти. Ве молиме контактирајте со нас.