Поставување назначувањето е процес каде услуги на клиентите претставници да именуваат лица во име на бизнисот со потенцијален клиент. Тоа е процес каде топла води се претворени во потврдена продажбата на состаноци. Поставување назначувањето се користи од страна на разни бизниси да ги пронајде релевантни производител на одлуки со цел да им обезбеди на своите услуги. Поставување назначувањето е излезни телефонски центар кампања.

Постојат два вида на назначувањето поставување кампања еден е поставување кампања за назначување Business-to-бизнис (B2B), а другата е бизнис-потрошувач (B2C). Води Архива обезбедува висок квалитет на услуги поставување назначувањето на мали и големи фирми во САД, Велика Британија, Канада и Австралија. Нашите обучени и сервис искуство на клиентите агент ќе ги пратите во воспоставувањето на нови клиенти за вашиот бизнис без разлика дали сте продажба на услуги или производи. Тие ќе закажете состанок и ќе ги преземе сите неопходни белешки за продажбата на лице кое ќе му помогне / неа да го затвори продажба. Сите состаноци сет се преку е-маил на истиот ден со тоа и шансите за конвертирање на оние состаноци во квалификувани продажби се екстремно високи.

Најновите развој во бизнис обработка Екстернализација индустрија е дека повеќето од назначувањето поставување кампањи се аутсорсинг за да офшор центар за повици, со цел да се намалат трошоците и го зголеми профитот.

Нашите офшор центар за повици е во моментов уредување поставувања состанок за missold плаќање заштита, осигурување тврди, погрешно продаваат хипотеките тврдења, хипотека прашања, осигурување, за реновирање на домовите, образованието и многу повеќе. Ако вашиот бизнис треба офшор центар за повици да се организира поставување на состанок, нашите телефонски центар е достапен за долгорочните и краткорочните центар за повици кампањи.

Се чувствуваат слободни да контакт инфо @ leadsarchive за повеќе информации.